Travel eat smile & explore

30 pod 30

Forbes 30 pod 30 podcast s Adamem Podholou: Neplýtvej, šetři!

16.8.2017

Forbes 30 pod 30 podcast s Adamem Podholou: Neplýtvej, šetři!

„Chcete ročně ušetřit aspoň 22 tisíc korun? Tady je návod: neplýtvejte jídlem,“ radí ostatním Adam Podhola, profesionální záchranář jídla, jenž si dal za cíl naučit ostatní přemýšlet o tom, jaké jídlo nakupují, kde ho skladují, a v neposlední řadě aby přestali chodit nakupovat hladoví. To proto, že pak často nakoupí zbytečně hodně věcí, které nakonec skončí v koši.

Připomíná vám to vaši domácnost? Pak si poslechněte další podcast ze série Forbes 30 pod 30, ve kterých vám postupně představujeme úspěšné lidi z letošního, už čtvrtého ročníku našeho výběru. Ten dnešní je o třicetiletém záchranáři jídla, který před čtyřmi lety založil stejnojmennou iniciativu poté, co zhlédl film Valentina Thurna Z popelnice do lednice.

Přečtěte si více


    Written by:



    Leave a comment

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *